Leuke vakantie activiteiten

summer activities - zomerse activiteiten - vakantie activiteiten

Het is eindelijk weer vakantie. Nu heb je genoeg tijd om alle dingen te doen waar je zo veel zin in had toen er nog stapels werk op je stonden te wachten. Maar na drie dagen weet je eigenlijk al niet meer wat je wilt doen en zo bestaan de rest van je vrije dagen uit bank hangen en vervelen. Hier is ook niks mis mee. Maar als je niet zo bent van het stil zitten, me!, dan geef ik je hieronder een aantal leuke ideeën om deze vakantie de leukste ooit te maken.

Ga op onderzoek uit met Geocaching. Toen ik laatst probeerde uit te leggen wat Geocaching inhoudt hield ik het maar op ‘digitaal schat zoeken’. Want in feite is dit het ook.  Mensen over de hele wereld hebben caches, opslagplaatsen/schatten, verstopt die jij kan vinden. De ene cache is makkelijker te vinden dan de ander. Soms krijg je eerst aanwijzingen of coördinaten die je naar de verstop plaats van jou schat leiden. Trek stevige schoenen aan of pak je fiets en het is natuurlijk al helemaal leuk met een mede detective om je te helpen zoeken!

Stap uit je comfortzone en begin een blog. Yep ik weet weet wat je nu denkt ‘lekker cliché Jennifer!’, en daar geef ik je ook echt gelijk in. Toch is er niks leuker dan je creativiteit kunnen uiten en dit met andere delen.  Wees niet bang voor de meningen van anderen en ga er gewoon voor. Binnen de kortste keren ben jij de ‘stereotype blogger’ die eerste honderd foto’s moet maken van het eten voor een Instagram foto en je laptop overal mee naar toe sleept. In dit artikel schreef ik tips en tricks over het starten van een blog.

Organiseer een Backyard party voor je vrienden. Zomer betekent warme en lange dagen, dus perfect om een groot, of niet zo groot, feest te organiseren in je achtertuin. Kies een leuk thema, bijvoorbeeld movie night in of tropical picknick, en ga hiermee aan de slag. Je kunt duizenden leuke thema’s en ideeën vinden op websites als Pinterest en Tumblr. Ik weet zeker dat jullie een fantastische tijd gaan hebben!

Koop een willekeurig treinkaartje en speel toerist in eigen land. City trips zijn niet alleen maar leuk in het buitenland. ‘Ons’ platte landjes heeft ook genoeg leuke dingen te bieden. Ontdek steden waar je nog nooit naar toe bent geweest, of ga opzoek naar plekken met hele rare namen. The possibilities are endless.

Zo zie je maar weer dat leuke activiteiten echt niet duur hoeven te zijn! Ga deze vakantie op onderzoek uit en ontdek en doe nieuwe dingen. Q: Wanneer begint jouw vakantie of heb je al vakantie?

 

Advertenties

2 gedachtes over “Leuke vakantie activiteiten

  1. Geocaching lijkt mij zo leuk om een keer te doen! Zag er laatst ook al foto’s over voorbij komen op een andere blog. Goed idee om dat deze zomer een keer uit te proberen! 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s