Tuesday tunes: Mijn workout beats

IMG_20160621_082138

Waar zou ik zijn zonder mijn muziek tijdens een run of een workout?! Als mensen mij vragen wat mij motiveert tijdens het sporten dan staat muziek stipt op één. In deze ‘health en fitness’ week kon een playlist met mijn favoriete workout beats natuurlijk niet ontbreken. Deze 21 nummers zullen je door jou workout heen slepen.

Deze opbeurende playlist bevat nieuwe knallers, maar ook mijn favoriete zomerhits van de afgelopen jaren. En natuurlijk konden een paar swingende Spaanse nummer ook niet ontbreken. De nummer die bij mij het vaakst op repeat staan zijn The sound, Ain’t you mama en Sin Contrato.

De playlist zou voldoende moeten zijn voor je zonnige tien kilometer runs, een uurtje afzien in de sportschool, een rondje om of tijdens het maken van healthy meals. Je kunt deze nummers natuurlijk ook gewoon draaien als je even zin hebt in de zomer en het weer je in de steek laat. Ehh… Zon waar blijf je, het is morgen zomer!

Ik hoop dat je je muzieklijsten kunt aanvullen met vrolijke en upbeating hits. Laat mij ook vooral weten wat jouw favoriete workout nummers zijn, zodat de playlist aangevuld kan worden. Q: Vind jij sporten met of zonder muziek fijner?

Advertenties

Een gedachte over “Tuesday tunes: Mijn workout beats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s