Let’s talk about: Leuke instagrammers!

DSCN3096

Social media en het internet zijn super leuk, maar een drama voor mijn schoolwerk en andere taken. Want één blik op die leuke foto’s op Instagram en ik ben al snel tien minuten verder! En het is alleen nog maar erger geworden nadat ik een speciaal account heb gemaakt voor mijn blog. Hierdoor ben ik allemaal nieuwe Instagrammers tegen gekomen. Dus bye bye planning en hallo teveel tijd door brengen op Instagram. Daarom deel ik een rijtje met leuke accounts, om mijn verspilde secondes met scrollen toch nog nuttig te maken.

Fris en fruitig

PicMonkey Collage fris en fruitig

Monika deelt fruitige en zonnige foto’s die mij meteen op vrolijke. Op haar account deel ze veel bloemen en kleurrijke gerechten. Je waant je voor een paar seconden op een tropisch eiland.

Glowofbeauty

PicMonkey Collage anniek

Anniek haar blog ontdekte ik een paar maanden geleden, en ik was meteen grote fan. Haar minimalistisch en persoonlijke schrijfstijl sprak mij direct aan. Deze aspecten kom ook terug in haar foto’s. Soms een ontbijtje, een outfit of zonsondergang. En dat sinds kort met een ronde lijst er omheen.

Readoncloud9

PicMonkey Collage readoncloud9

Eind 2015 werd ik geïntroduceerd in de wereld van de booktubers. Youtubers die video’s online zetten over alles dat te maken heeft met boeken. Maar afgelopen week ging er een hele nieuwe wereld voor mij open toen ik readoncloud9 haar instagram opende. Ik houd van boeken met mooie covers, maar dat boeken zulke ‘kunstwerkjes’ konden worden had ik nooit verwacht.

Retroloekie

PicMonkey Collage retroloeki

Deze chick heeft echt een gevoel voor stijl. Annemarie haar huis en tuin is een fotogenieke boel, en ze deelt veel kiekjes woonkamers en keukens. Ook komt haar dochter wel eens voorbij. Natuurlijk ook gekleed in vrolijke jurkjes en knal gele regenlaarzen.

Instagram ik kan er nog veel meer artikelen over vol schrijven! Wat is jou favoriete social media platform? Bij mij staan blogs en instagram op een gedeelde eerste plaats, maar snel gevolgd door Pinterest en goodreads. Laat ook vooral andere leuke instagrammers en jouw account achter in de reacties!

Advertenties

3 gedachtes over “Let’s talk about: Leuke instagrammers!

  1. Glowofbeauty volg ik zelf ook! Fris en fruitig moet ik ook even gaan volgen zo te zien, want wat een gave foto’s zeg! Ik ben zelf echt gek op Instagram. Vind dit het leukste social media kanaal! Mijn account is AroundSan. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s