Reads: #Boektober ga jij de uitdaging aan?

Ik ben een groot liefhebber van boeken, maar dat is vast geen verassing voor jullie. En ik kijk ook al uit naar de cosy  herfst dagen. Weg dromen op de bank met een goed boek, brandende kaarsjes en een lekkere bak pepernoten. Even een moment voor jezelf om in de rol van een ander te kruipen. Word je een heldin of herleef je het moment van de eerste kus. Natuurlijk ben ik niet de enige boekenfreak die er op deze aardbol rond loopt. Daarom heeft Dagmar een leuke challenge opgezet. Zij daagt je uit om een goal aan boeken te zetten, en deze allemaal te lezen in oktober. Er zitten geen regels aan verbonden. Ga gewoon naar de bieb, haal wat boeken en begin met lezen!Als je het ook leuk vindt om mee te doen, meld je dan aan op de Facebook pagina. Het enige dat je nodig hebt zijn boeken en misschien een lekkere snack. Als je nou geen idee hebt wat je met lezen, wat ik mij eigenlijk niet kan voorstellen, dan geeft ik je hier een paar suggesties:

De shopaholic triologie van Sophie Kinsella 
Deze serie gaat over Becky die een shop verslaving heeft. En laat ze toevallig ook nog financieel journalist zijn. Dit kan natuurlijk niet goed gaan. Het is leuk om te zien hoe Becky zich uit de meest ongemakkelijke situaties redt. Het is een serie met een knipoog.

Mag het een maatje meer zijn? van Meg Cabot
Voormalig popster Heather heeft een baantje als assistent-huismeester in een studentenhuis in New York. Hier gebeuren in een korte tijd allemaal rare dingen, dus benoemd Heather zich tot detective. Maar door haar speurtocht naar de dader brengt ze haar eigen leven in gevaar. Het boek is grappig geschreven, en de hoofdpersoon is goed uitgewerkt. Als je een spannend en grappig boek zoekt is dit een goede suggestie.

De lijst met boeken die ik wil gaan lezen is:
– De donkere kamer van Damokles
– Marathonloper
– De prinses
– Anna & De french kiss
– A hot glue gun mess

Q: Durf jij de uitdaging aan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s