Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik denk dat de meeste bij deze titel meteen aan een spelletje moesten denken, maar in dit artikel ga ik het iets uitgebreider over mijzelf hebben. Jullie kunnen al veel artikelen op mijn blog lezen, en deze komen natuurlijk niet zomaar. Er is iemand die deze maakt, maar wie? Ik heb mijzelf nog nooit officieel ´´voorgesteld “ zag ik. Maar mensen die mijn blog al langer volgen weten misschien al iets meer over mij door de artikelen die ik schrijf. Maar wie ben ik nou eigenlijk?

Wie ben ik?
Wie ben ik eigenlijk is het een best goede vraag. Wie ben ik nou? Laat ik beginnen bij het begin. Ik kwam ter wereld op 22 augustus 13 jaartje geleden in Alkmaar. Ik was toen (en nu nog steeds) het zusje van mijn broer, ik en mijn broer schelen precies 13 maanden, geen dag meer of minder. Ik kan jullie niet veel schrijven over toen ik heel klein was en ik denk ook dat niemand dat echt interessant vindt.
Maar vier jaar later werd ik een grote zus waar ik erg trots op was! Ik weet ook nog dat ik al toen ik naar de basisschool ging helemaal dol was op lezen en schrijven, en groep 3 kon ook niet snel genoeg komen. Ik schrijf al verhalen van jongs af aan, en schreef altijd super grote opstellen. Dat de juf daardoor aan mijn opstel nakijk een dagtaak had interesseerde mij niks. 

Ik heb altijd gezegd dat ik later iets met schrijven wilde gaan doen, en eigenlijk is dat al gelukt toch?
Ook was ik altijd bezig met tekenen en knutselen en ook al leek het nergens op ik ging gewoon door. En nu ben ik er nog steeds mee bezig (hoe je maar vast voor de komende maand!). Eén van mijn eigenschappen is dus creatief zijn, en dat vind ik helemaal niet erg.

Ik zal nog wat van mijn eigenschappen noemen: creatief, perfectionistisch, serieus, altijd nieuwsgierig, rustig en positief. Ik denk dat deze eigenschappen mij goed omschrijven en jullie een beeld geven van wie ik ben.
Ondertussen zal ik een einde breien aan dit artikel anders wordt het wel erg lang, als kan ik vast veel meer schrijven over mijzelf toch?

Artikelen die iets over mij vertellen:
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/03/schilderen.html
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/01/tag-15-gekke-vragen-over-mij.html
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/08/mijn-leven-in-foto-6.html
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/08/liebster-award.html
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/09/sociale-mediau.html

En misschien ook wel grappig mijn aller eerste artikel:
http://jenblogt.blogspot.nl/2013/01/essence-in-cloud.html

Q: Welke eigenschappen hebben jullie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s