nieuwe hype: swagy 2D bags

Misschien ken jij ze al de swagy 2D bags. Je ziet en lees er steeds meer over, en voor de mensen die deze leuke tassen nog niet kent. Hier een blogje met alle informatie.
Toen ik deze tassen voor het eerste zag moest ik eerst even kijken over ze echt waren, en ja dat zijn ze. Geen 3D effect dit keer maar een tas die net uit een strip lijkt te komen. Gaaf? Ja dat zeker!


Swagy is een nieuwe en innovatieve lijn van 2d tassen met een cartoonachtige twist! Bij de “Swagy” tassen draait het allemaal om uniekheid, plezier en, allerbelangrijkst, opvallen. Terwijl de rest van de wereld druk bezig is met het ontwikkelen van nieuwe 3d producten en technologieën, hebben wij besloten om in de andere richting op te gaan. We kiezen om een beetje lenigheid en plezier in onze levens te brengen door innovatie en opvallende 2D ontwerpmethoden.
Heb je wat extra ruimte nodig? Geen probleem! Alle Swagy tassen hebben een rits aan de onderkant waarmee de capiciteit van de tas 2 keer zo groot kan worden.
Alle tassen uit de Swagy lijn zijn gemaakt van katoen gewoven canvas van de hoogste kwaliteit. Dit garandeert de lange levensduur en plezier zoals je die van een topmerk kunt verwachten. Deze tassen zijn tevens volledig waterbestendig en kunnen elke soort regenbui en ander vies weer, zoals de Europese winters, overleven.
SWAGYSWAGY
                    Avontuurlijke swag                                                     Dynamische swag
SWAGYSwagyFashion
                  Stijlvolle swag                                                                   Fashionista swag

Ik vind de tassen helemaal geweldig, en erg origineel bedacht. Je gaat lekker tegen alles in en je hebt een hele unieke tas. De tassen zijn ontworpen door tieners en ze hebben allemaal hun eigen verhaal en herkomst. Ik ben om!

Alle informatie en foto´s komen van Swagytassen.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s