Fall DIY’s

Het begint nu al echt herfst te worden, en dat zie je aan alles. Het weer word slechter :(, de bladderen beginnen te verkleuren en het is s’avonds minder lang licht. Ik ga op mijn blog een reeks herfst (fall) artikelen maken, met bijv. DIY’s, nailarts, recepten en mushaves.
Dit eerste artikel bestaat uit een aantal herfst DIY’s om je kamer mee te decoreren, en een echt herfst zweertje te maken.

Dit is de eerste DIY, heel simpel maar het geeft toch iets extra’s aan je kamer. Je hebt weinig spullen nodig en het is allemaal niet duur.
Wat heb je nodig:
– Een kussen (maakt niet uit welke kleur)
– Vilt in een herfst kleur
– Een mal van een blaadje
– Naald en draad
– Knopen
Wat moet je doen: 
Het is heel simpel, je speld het patroon van het blaadje vast op het vilt en knipt het uit. Nu ga je kijken hoe je het vast genaaid wilt hebben, en je speldt dit ook vast. Dan ga je alles aan elkaar naaien. En je bent al klaar!
Hoe simpel kan het zijn?!

En nog een DIY, ook super simpel en het geeft een erg leuk effect! Als je goed kijkt op de foto zie je dat het regent(wat het al heel de week doet), een leuke herfst foto dus.
Wat heb je nodig:
– Een potje (bijv. van groente)
– Herfstbladeren (die van mij zijn nep en komen van de Xenos)
– Draad of wol
– Plakband of lijm
Wat moet je doen:
Eerst moet je kiezen of je de blaadjes op het potje gaat lijmen of plakken met plakband. Ik heb het gedaan met plakband en ook dit blijft goed zitten.
Je plakt alle blaadje op het potje en draait dan de wol/draad om het potje heen, dit geeft een heel herfstachtige look. Nu ben je klaar en kun je er een kaarsje of een bloemetje inzetten.
Dit waren de 2 DIY’s nu komen nog een paar leuke plaatjes(voor nog meer DIY’s kan je makkelijk zoeken op google of pinterest) 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s