Review: Wild & More Eye shadowpowder

Het begon al een tijd terug de hype op de losse poeder oogschaduw/ pigmenten, en nu heeft bijna elk make-up merk deze wel. De poeders die ik vandaag ga reviewen zijn van Wild&More. Ik zelf kende dit merk nog niet, maar deste meer reden om ze te reviewen voor jullie. 

Zo zien de potje er uit het lijkt net of er heel veel in zit, maar hier moet je je niet in vergissen. Van binnen zit er een grote opening met onderin een gaatje zodat er te niet veel poeder meteen naar buiten komt. Dit is op zich  wel een handige oplossing, maar zo kan er wel minder poeder in. De poeders hebbben geen namen alleen nummers, dit vind ik persoonlijk wel jammer. De bruine is nummer 17 de turquoise is 37 en de witte is nummer 49.  
In het potje zit ook een kwastje, het kwastje is nog best wel prettig om mee te werken maar verliest bij heet aanbrengen wel veel poeder en voor dunne lijntjes is dit kwastje ook niet geschrikt.
Dit zijn de swatches van de oogschaduws ze zijn heel goed gepigmenteerd (al komt dit niet heel goed over op deze foto) vooral de bruine kleur heeft veel pigment. Voor maar €1,- is dit zeker geen mis koop!
Ik vind dat je er ook een hele simpele maar mooie look mee kunt maken.
Ik ben er erg tevreden over en voor maar 1 euro kan je ze zeker niet laten liggen!
Te koop bij de the readshop drogisterij, maar je kunt ze ook online bestellen 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s