modetrend lente/zomer 2013

Wat zou er deze lente/zomer weer in zijn? Dat is een vraag de heel wat mensen stellen rond deze tijd. Nou ik ben wat rond gaan zoeken en vond een aantal dingen die er echt uitspringen deze lente/zomer.

Metallics
Gekleurde metallics zijn voor lente zomer 2013 helemaal in de mode. Van zilver en goud breiden we onze fonkelende garderobe uit met blinkend geel, roze, blauw en groen. Mij doet dit een beetje denken aan chocolade wikkels :-)!
Maar het zijn vooral de accessoires waarmee je je look snel kunt updaten. Kijk eens uit naar een metallic groene tas. Of een paar metallic roze schoenen. Wil je niet zo opvallen neem dan een riem in deze kleur of sieraden. Het is leuk om deze trend te combineren met een hippe print op shirt bijv.

Zwart/wit
Voor mensen die er echt niet van houden om op te vallen is er nog iets.
Zwart/wit word ook weer helmaal hot. Ook voor mensen die er wel van houden om op te vallen is zwart/wit een leuke trend. Neem een jurk met allemaal kleine zwart/witte strepen en iedereen ziet je. Maar ook de kleine dingen kan je doen zoals schoenen of een clutch.

Neon en pastel
Neon en pastel kennen we al van vorig jaar. maar dit jaar blijft het ook een trend. Deze 2 zijn eigenlijk het tegenovergestelde van elkaar, maar erg goed te combineren!
Je ziet nu al veel kledingwinkels in deze kleuren verschijnen, dus als je je echt niet in kan houden voor de zomer kleding kan je nu al de deur uit om te shoppen.

Vintage
Vintage ook een woord dat bekend voor komt. Je zal dit komende seizoenen ook veel zien. Niet alleen in kleding maar ok in huis. Zelf vind ik deze trend het best bij mij passen. Het is best wel simpel en lief. Niet heel opvallend maar wel ja ehh… lief!

Ik vind dat deze trends het er het meest uitspringen voor deze lente/zomer. Laat weten welke trend er het best bij jou past.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s